Trainingen & workshops

Training spreekvaardigheid Duits

 

Individuele training zakelijk Duits

Training Duits en persoonlijke communicatie, ter verbetering van zakelijke spreekvaardigheid met klanten en personeel of privé. Op basis van een intake gesprek wordt een individuele lespakket samengesteld, dat precies bij uw situatie en of bedrijf past. De lessen worden 1:1 of in een kleine groep van 3-4 personen gegeven. De focus ligt op praktische en interactieve spreekoefeningen, gericht op persoonlijk en telefonisch contact met klanten en of medewerkers. We maken gebruik van rollenspelen met verschillende cases, het identificeren en omzeilen van valkuilen en oplossing gericht handelen en reageren. 

 

Interactieve workshops “Zakendoen in Duitsland”

 

Individuele interactive Workshop 3 uur

Training over cultuurverschillen, houding en taalgebruik om de Duitse gast beter te begrijpen en te woord te staan.Leer praktijkgerichte communicatie en alles over de do’s en don’ts en valkuilen bij het zakendoen in Duitsland

Workshop-Trio “De Duitse gast”

Interactieve workshops voor horeca personeel en medewerkers in de vrijetijdsector. Leer in drie korte workshops alles over de omgang met Duitse gast voor, tijdens en na zijn bezoek.

1. Communicatie met de Duitse gast

(cultuurverschillen, houding en taalgebruik)

2. De Duitse gast in de praktijk

(van reservering tot beoordeling)

3. De Duitse toerist in het net

(online Duitse klanten winnen en behouden)

Voor meer details en informatie over trainingen & workshops neem contact met ons op

Stuur e-mail of bel 06-29092405