Referenzen

was Kunden sagen…..

„Op zoek naar een vertaler voor onze teksten van Nederlands naar Duits zijn we terecht gekomen bij Daniela. Zij wist perfect de teksten naar het Duits te vertalen, de juiste „tone of voice“ te gebruiken en de inhoud goed over te brengen. We hebben bewust gekozen voor iemand die persoonlijk betrokken is bij de vertaling, de commitment en interesse van Daniela hebben voor een perfecte vertaling gezorgd. Een aanrader“

Beetronics


De Haven van Zandvoort beveelt Daniela (Steenkolenduits) ten zeerste aan. De samenwerking is direct, prettig en accuraat: er wordt niet simpelweg vertaald, maar ook meegedacht over de juiste vertalingsvorm die aansluit bij de context en het uiteindelijke doel van de tekst.

De Haven van Zandvoort


Daniela heeft onze vertaalopdracht snel en accuraat uitgevoerd. Haar extra inbreng – door haar Duitse achtergrond – heeft zeker mede geholpen aan het succes van de website.

Pilleabo


Voor ons Zwitserse chalet Refugium in Bellwald was ik voor het verhuren daarvan een site aan het maken. Al snel realiseerde ik mij dat er ook een Duitse versie van de tekst moest komen. Hiervoor had ik toch echt een professional nodig die zou voorkomen dat er allemaal kleine stijl en grammaticafouten in zouden sluipen. Daniela heeft in een zeer korte tijd goed werk afgeleverd. Waardoor ik nu met een gerust hart weet dat het allemaal klopt en de Duits-taligen niet iets lezen wat ik niet zo bedoeld heb. Een eerste indruk maak je namelijk maar een keer. Ik ben zeer tevreden!

Chalet Refugium


Daniela van Steenkolenduits helpt mij snel en accuraat bij het vertalen van lastige Nederlandse correspondentie naar Duits. Ze weet naast de juiste technische vertaling ook de toon van het schrijven goed over te brengen.

Johan Camps, Directeur Sanoco